Vzkazy
Sem nám zatím můžete psát svoje připomínky, vzkazy, ohlasy a tak, než rozjedeme plnohodnotné fórum :o)

-
Zdravím Chaotické uskupení, dnes jsem na Vás nějakým záhadným způsobem narazil a jsem mile potěšen. Více než mile… vaříte dobrý sound a myslím, že takováhle kapela v ČR vážně chyběla. Doufám, že se někdy dostanete do Olomouce. Chystám se na Open Season do Plzně, tak snad si Vás poslechnu alespoň tam. Ať se daří. :oP
-
Zdravím Chaotické uskupení, dnes jsem na Vás nějakým záhadným způsobem narazil a jsem mile potěšen. Více než mile… vaříte dobrý sound a myslím, že takováhle kapela v ČR vážně chyběla. Doufám, že se někdy dostanete do Olomouce. Chystám se na Open Season do Plzně, tak snad si Vás poslechnu alespoň tam. Ať se daří. :oP
-
Nazdárek Danieli.. tak sem si stáhl tvoje songy a musím uznat že to je pěkná práce :) Ste šikovný kluci, držim palce, určo to někam dotáhnete :) Zatim Ahoj :)
-
JoB: dekujeme, krasne fotecky a dokonalej koncert, perfektni atmosfera, super pocasi a vsude voni trava, tak to mam nejradsi :oD
-
United Islands – prima koncert, fotky jjsou tady: http://picasaweb.google.cz/…nitedIslands?…
-
Ahojky, přiznám se, že na váš koncert bych asi nikdy nešla, nebýt toho, že jsem na vás natrefila v pátek při návštěvě festivalu Zámostí v Třebíči. Bylo to prostě super, díky.
-
Lucie: dik moc :o) jsme radi ze se ti to libilo… jestli jsi na to jeste nenarazila – muzes si stahnout nase cd, treba na http://dance.strong-coffee.cz :o)
newark: jestli myslis United Islands, tak kdo vi, letos to dokonce mozna vyjde.. :o)
-
Cau, dobra pracicka jen tak dal :). Nechystate nejaky koncert ve spojenych ostrovech?
-
ahoj, jen jsem vám chtěla říct, že jste hráli strašně moc dobře na reggae meetingu.. Slyšela jsem vás poprvé a hrozně moc se mi líbilo… In the desert.. :) a vůbec všechny písničky, co jste hráli, a hlavně Majda & trombon… Bylo by super vás slyšet třeba na MS, nebo někde jinde.. mějte se fajn a ať máte co nejvíce úspěchů.. :) Lucie
-
LAURAAbbott20: oh we are so fucking thrilled…
-
It's cool that people are able to get the http://www.lowest-rate-loans.com moreover, that opens completely new opportunities.
-
ahoj jmenovce :o) promin, sem zas tak casto nikdo nepise, hodne dlouho jsme tu nikdo nebyli. Singl se da stahnout na http://www.chaotic.cz/…he_World.zip – snad si sem jeste najdes cestu :o)
-
Ahoj, mohl bych se prosim zeptat, jestli se da nekde stahnout Vas singl Journey Round the World nebo ho jen prodavate..?
Dik, Daniel
-
Káně: díky :o) byl to fajn večer a fajn koncert, snad se zas někde potkáme :o)
-
Zdravím kapelu a především jednoho člena, kterému bych chtěla ještě jednou moc poděkovat za cd, mám z něj radost, baví mě:)..... co dodat, svědčí vám to spolu, jste dobří… majte sa krásně… Nadárek Bydžov;)
-
FREE SEX
-
Ahoj, stáhla jsem si vaše album, a moc se mi líbí ;) těším se na s váma na Zámosti. Mějte se
-
Ahoj, no urcite je jeste mame, jak ti ho muzeme dodat? :o) jestli ti staci mp3, muzu to nekam uploadnout a poslat ti odkaz, nebo jestli jsi z Prahy, muzes potkat nekoho z kapely kdo ti da original.
-
Nazdar, no hele kluci se za něj dneska sice strašně stydí, ale myslím že jich ještě pár zbejvá. Kdyby nezbejvalo, tak o empétrojky se kdyžtak podělím :)
-
Ahoj :) někde jsem ztratila cd Polka pro shreka a nějak už ho nemůžu najít ani nikde na netu, dá se ještě stáhnout nebo koupit? dík, kačka
-
mirek> no v zásadě na kterémkoliv koncertě :o) a pokud ti to z jakéhokoliv důvodu nevyjde, klidně se můžem domluvit mejlem a pošleme ti ho poštou. Kdyžtak písni na objednavky@chaotic.cz , tuhle adresu kontrolujeme pravidelně, takže o tom hned bude někdo vědět :o)
-
Zdravím! Nějak se mi nedaří zjistit, kde by se Vaše nové CD dalo koupit ve své originální fyzické podobě. Dík za radu.
-
Díky, ty jsou povedený! (a ten trik s kolečkem na blesku má vtipnej efekt:). Zvuk byl taky parádní, tak se budem těšit někdy na slyšenou:-)
& thanks 2 supporter – je příjemné slyšet o jakémsi pokroku ;-)
-
Zdravím gruppu, pár fotek z koncertu v Bačetíně naleznete na www.rokasound.com v sekci fotky z akcí..Ať to hraje:-)
-
Ačkoliv jsem to po návštěvě několika vašich starších koncertů nečekal, tak nové cd je doopravdy pecka! Perfektní zvuk a velmi dobře namíchaný, jasně jste tak překročili level studentských skupin. Myslím, že snadno předčí i české ska a reggae kapely, které už nějaký ten pátek hrají. Jen tak dál a někdy na koncertě! :) supporter /raskarero.rajce.idnes.cz/
-
jste úplně nejvíc na světě úžasná kapela jste fakt dobrý chtěla bych vás někdy poznat =D
-
Hey Klonk and Linda! Thanks for the comments, we're glad that you enjoyed :o) We hope to be back in Braunschweig next Autumn, we'll see how things work out. The show was great and you people were amazing, thanks a lot for everything!
-
Hey Chaotic! I really enjoyed your concert in Braunschweig! Very nice indeed! Ur CD is in my stereo the whole time… Hope we meet again! Greetings, Klonk
myspace.com/directorscutska
-
Hey Guys!
I enjoied your concert yesterday in Schweinebärmann Bar. You made the party real dancy! Your new album is great :) Hope to see you once again near Braunschweig!
Keep on groovin'!
PS.: Like your dreads David! ;)
-
diky za reakci :o) moc jich tu nemame, piste lidicky piste, chceme vedet jak se vam libi :o)
-
To nove cd fakt povedené:)
-
Ou jes, supr, díky moc :o) měj se poměnkově :o)
-
a pár ne moc dobrejch fotek z La fabriky je tady http://www.reggae.cz/foto.html
-
fotky z rozhovoru v Radiu 1 jsou na http://www.radio1.cz/reggae/?…
-
to se ti nedivím…to my všichni taky…
ale jinak bidlo se píše s měkkým „i“…pokud jsi teda neměl(a) na mysli, že pro ni máš byt…Naposledy změněno 14.10.2009 v 00:40 hodin.
-
a nejvic bych chtela vojtu
-
nazdarek kapelo, nechete si se mnou nekdy zaspasovat??
vase kocicka (lehce brutalni cicinka)
-
proč nás pořád mají všichni za grázly??
Jasně, to neni problém:
- v 19:00 vpouštíme diváky do sálu
- v 20:00 hrajeme my, tj. Chaotic
- a v 21:30 hrají Open Season
- v 23:00 zhruba skončí a pokračuje DJ Boldrik
Naposledy změněno 29.09.2009 v 15:14 hodin.
-
Mohu se zeptat, zhruba na kdy vyjdou koncerty obou kapel na krtu casove? Pokud to tedy jste ochotni zverejnit, samozrejme. Diky moc.
-
Mohl to bejt kdokoliv a hlavně – vzhledem k tomu, jak rychle se v Praze střídaj vrstvy výlepu – v době, kdy jsme lepili plakáty my, už LaFestový plakáty nepochybně tvořily jenom dekoraci pod dvěma třema dalšíma plakátama. My když jsme olepili Staroměstskou, pak jsme přešli most na Malostranskou a s párkem v rohlíku jsme se vraceli na Staroměstskou, už jsme tam našich plakátů našli sotva půlku – viseli přes ně Peacocks a Vypsaná Fixa. Je to ubohý a trapný? Spíš bych tomu říkal konkurence. Přesto jentak bezdůvodně strhávat cizí plakáty ubohý a trapný je, to ano. Naše plakáty kolem GJK jsme kvůli tomu museli opravovat už dvakrát.
Naposledy změněno 25.09.2009 v 10:47 hodin.
-
zerkadlo:
O tom, že bysme ničili plakáty na La fest, nic nevim. Tento projekt jsme podpořili před rokem naším koncertem v Chodovské tvrzi, takže i kdybychom přelepili pár plakátů na La fest našimi, jsme pro organizátory a děti v děcáku stále přínosem.Naposledy změněno 25.09.2009 v 01:48 hodin.
-
Aha, takže vám nepříde trapný a ubohý ničit plakáty, který jsme pro LaFest rozlepili na florenci?
-
Anonym: všimni si několika detailů.
- Jedním ze základních atributů plakátu je čitelnost. Jedním ze základních atributů čitelnosti je velikost písma.
- Název „Open Season“ je podstatně delší, než „Chaotic“ a proto se na plakát hůř vejde. V zájmu čitelnosti byly oba názvy maximalizovány, což vzhledem k předchozímu vedlo k tomu, že ten náš je o něco větší.
- Zkus se porozhlídnout tady kolem na našem webu a na našem bandzonu a pročti si něco z toho, co tu píšeme o Open Season (a především jak!). To ti, myslím, trochu objasní, jak se naše kapela dívá na Open Season.
- Je třeba si uvědomit, že ten koncert organizujeme my na svoje triko, tentokrát v tom není HPK produkce, která v ČR normálně řeší všechny koncerty Open Season. Poslední dvě šou, které HPK pro Seasony dělala (Mighty Sounds nepočítám) měly špatnou propagaci a skoro nikdo o nich nevěděl, bylo tam prostě fakt málo lidí. My se snažíme podobnou chybu neudělat a cpeme ten koncert všude, kde se dá. Naprosto vůbec se nechceme vyvyšovat nad Open Season hudebně. Na druhou stranu máme v Praze určitou známou cílovou skupinu – naše fanoušky, které víme jak oslovit, víme kde je hledat, a tak se zaměřujeme především na ně. Zkrátka děláme, co umíme, abychom na ten koncert dostali co nejvíc lidí a připravili Seasonům dobrou show.
- Kromě toho taky křtíme desku a je jasné, že chceme taky mít dobrou show. Na tom není nic špatného a vzhledem k okolnostem si nemyslím, že by se mělo někomu zdát, že se snažíme na Seasonech nějak „přiživit“.
- Ještě jako bonbónek jen tak pro radost: kromě těch našich plakátů rozlepujeme po městě taky druhý typ plakátů, které jsou čistě Open Season, poznámka o nás je tam jen jaksi doplňující a to mnohem výraznějším rozdílem, než bys mohl vnímat u našeho plakátu. To je zase pokus oslovit přímo fanoušky Open Season – jenom jaksi nechceme spoléhat jen na ně, po zkušenostech z minula.
Naposledy změněno 21.09.2009 v 17:22 hodin.
-
hele to vam neni blby dat na ten plakat svoje jmeno velkym pismem a open season mensim? :D hodne pobavilo..predpokladam ze ste si ho delali sami :D?
-
dejte konečně nějaky koncert v ostravě nebo v okoliii;)
-
2 Rydick: skoč na bandzone, tam jich je 5…a brzy snad přibudou další ochutnávky…snad i tady.
2 andrew: nevím, kde je chyba, ale ukazuje mi to, že tohle id fóra neexistuje…:-(
-
nemáte tu nějaký mp3 ke stažení
-
fajn, dik :o) hodil jsem link doprava do Chaotic jinde, jak tam jsou linky na bandzone a tak..
-
ups…větší než obvykle xD
-
FORUM KAPELY CHAOTIC zde
-
krutost mazec, dik :o) snad se tam nekdo podiva, hodim sem na to link
-
Daník: ok budu se těšit btw dneska jsem neměl co dělat tak jsem vám vytvořil na serveru lidé.cz forum: http://forum.lide.cz/forum.fcgi?… nevím jestli bude k něčemu, ale doufám že se ujme:)
-
Joe: Diky :o) zalohu obcas i delam, ale znas to, delas vec ktera „je naprosto bez rizika“, „prkotina“, „nic se nemuze posrat“… :o) a nejblizsi zaloha byla proste moc stara…
andr.ew: dik za pochvalu, jsme radi ze se libilo, texty jsme na starem webu mivali, myslim ze v dohledne dobe to tu taky zprovoznim, ale zatim to tu nikde neni :o( ale jakmile to poresim, napisu ti prednostne ze uz tu jsou :o)
-
Čau;) ze začátku bych chtěl říct že váš koncert ve čtvrtek v Plzni byl skvělej:) a pak bych se chtěl zeptat jestli někde máte texty písníček jako např. Unification:) kdyžtak mail: andr.ew@seznam.cz díky
-
A, Daniqu, ty neděláš zálohy? :o) Ale i kdyby ne, dobře zpíváš!
-
ček aut:
MAIN.RAJCE.NET
právě jsem tam nahodil nejnovější fotky z Bunkru! Enjoy!
-
pro me osobne naprosto nejvyssi a nejcennejsi poklona… ]o>
-
Ste divný
-
Zdravíme do Liberce! Nás koncert taky mile překvapil, bylo super zahrát si s DWB a navíc pro tak suprové publikum jako ste byli vy ;) doufáme, že se do Liberce zase někdy podíváme, kdybys měla chuť si nás poslechnout i třeba jinde, tak 29.5. hrajem v Praze, 6.6. v Benešově a 18.6. pak v Plzni (viz koncerty). Měj se pěkně a doufáme, že se zas potkáme na nějakém našem koncertě ;)
-
Zdravim přátelé z Prahy, koncert ve Vlaku fakt pecka, příjemně ste m¨ě překvapili, už se těším na další setkání :-) Mějte se*
-
Ahoj, no nekdy na podzim bychom radi, v rijnu budeme krtit desku takze potom mozna neco malo objedem… :o)
-
Ahoj, kdy budete hrát v Brně? ;-)
-
Ale hovno, akorát jsem předělal články na Texy formátování a jak jsem upravoval v databázi tabulku ve který jsou uložený a chvíli s tím bojoval, prostě jsem je smazal…
-
To to jenom databáze přehnala s hulením, ne?
-
Ahoj, omlouvám se všem, během údržby webu jsem nešťastnou náhodou smazal všechny příspěvky nejen v tomhle fóru, není to cenzura, nezlobte se :o)

If students not sure what to opt for, essays or creative writing essay, they can turn to you, because you do really know the way to accomplish the supreme outcome about this post.